Jose Antonio Donaire

Professor del Grau de Turisme a la Universitat de Girona (UdG). Ha estat director del l’Institut de Recerca en Turisme (Insutur) i publica de forma regular al seu blog don-aire.blogspot.com.es

alicia estrada

Alícia Estrada

És una de les màximes expertes en la comercialització de l’enoturisme i en assessorament en la en captació del turisme d’empreses i d’incentius. La podeu seguir al seu web vinoturismo.blogspot.com.es

lluis_tolosa

Lluís Tolosa

Sociòleg i escriptor. Porta més de quinze anys escrivint sobre la cultura del vi i ha publicat una desena de llibres sobre vins i enoturisme. A més imparteix conferències i cursos sobre comunicació del vi i ha publicat més d’un centenar d’articles sobre promoció i màrqueting del vi i l’enoturisme.

Eduardo Serrano

Director d’ESM Asociados i Winestorming. Consultor en planificació i gestió de projectes de turisme, hosteleria i restauració vinculats al món del vi.

paul wagner

Paul Wagner

President de Balzac Comunicacions & Marketing. Expert assessor en marketing vinícola afincat a Napa Valley (Califòrnia). Paul Wagner és professor del Napa Valley College i està considerat un autèntic gurú del vi i l’enoturisme.