Taula rodona: El vi català avui. Reptes de present i de futur.

Dijous 7 de setembre a les 18.30h. Auditori Narcís Monturiol “Cercle Sport” al carrer Narcís Monturiol, 3 de Figueres. Entrada gratuïta al Marca Vi 2017 amb inscripció online prèvia.

Ponents

Joan Gomez Pallarès

Joan Gómez-Pallarès, autor del blog devinis.org i del llibre Los vinos naturales en España, crític de vins a El País Semanal.

Eva Vicens

Eva Vicens, directora dels Premis Vinari i guanyadora del premi de l’Associació Catalana de Sommeliers a Millor comunicadora del món del Vi 2017.

Lluís Tolosa

Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor. Autor de més de vint llibres sobre el món del vi i l’enoturisme. Entre els Tolosa Wine Books hi trobem la Guia de l’enoturisme de l’Empordà o el darrer, Marketing del enoturismo.

Ruth Troyano

Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i comunicació vinícola. Autora del cicle de llibres Retrats de Vi i gestora de comunicació i xarxes socials de diferents cellers.

Moderadora

Laura MasramonLaura Masramon, divulgadora de la cultura del vi i sommelier especialitzada en l’enoturisme i en els vins de l’Empordà. Autora del blog Laura Masramon.

 

Leave a Reply