L’edició de la Vívid enoConference 2015 va tenir com a eix principal el replantejament de les visites guiades i tematitzades als cellers. Els ponents, tots ells experts en enoturisme, van donar les claus de com milllorar la visita enoturística i com fer-la memorable per els turistes del vi.

 

La conferencia de Alicia Estrada al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: Com atraure esdeveniments, congressos i reunions d’empresa als cellers, restaurants i allotjaments enoturístics.

 

La conferència d’Íngrid Casado de la Ruta del vi DO Emporda al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: Com integrar la visita al celler en un entorn amb recursos turístics, culturals, gastronòmics i naturals? El cas de la Ruta del Vi de la DO Empordà.

La conferència de Paul Wagner de Balzac Communications & Marketing al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: Com crear visites memorables que fidelitzin als turistes del vi i dinamitzin la venda al celler.

La conferència de Damià Serrano al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: Diagnòstic de les visites que es fan actualment als cellers catalans.

La conferència de Pau Canaleta al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: Creació del relat de marca que cal transmetre a l’enoturista durant la visita guiada al celler.

La conferencia de Raimon Olivella al seminari Vívid enoConference 2015 va tractar sobre: La formació necessària per a les empreses i pels emprenedors del sector enoturístic, un sector que posa en valor el treball agrícola i la creativitat enològica a través del turisme i la comunicació. El cas de la recent inaugurada Escola d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès.

Leave a Reply