El seminari d’enoturisme de referència

El Vívid enoConference és el seminari sobre enoturisme que es realitza a Catalunya anualment a la localitat baix empordanesa de Calonge-Sant Antoni. Enguany tindrà lloc el divendres 10 d’abril de 2015 al Silken Park Hotel San Jorge de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid.

El seminari va dirigit a cellers i destinacions i a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn. Un públic professional com són responsables de cellers de tot Catalunya, responsables de màrqueting i comunicació d’hotels i allotjaments turístics, responsables de destinació i poblacions vinícoles, responsables d’empreses de serveis turístics al voltant de les vinyes i el vi, propietaris de restaurants i viniteques, així com assessors de comunicació turística i empreses d’organització d’esdeveniments.

Programa de la Vívid enoConference 2015
Ponents de la Vívid enoConference 2015
Festival Vívid 2015
Allotjaments enoturístics Ruta del vi DO Empordà
  • Edició 2015 L’edició de la Vívid enoConference 2015 té com a eix principal el replantejament de les visites guiades i tematitzades als cellers. En l’edició d’enguany, els ponents ens donarant les claus de com milllorar la visita enoturística i com fer-la memorable per els turistes del vi. Els ponents són alguns dels millors experts en enoturisme que hi ha actualment.
  • Nou format Enguany es combinaran les ponències magistrals, amb ponències sobre experiències i casos d’èxit. A la tarda es faran tallers en petits grupsper tal que cada participant pugui interactuar directament i buscant solucions pràctiques adaptades al seu cas particular.
  • Wine break Ruta del vi DO Empordà Durant l’estona de l’esmorzar i fins a l’hora de dinar hi haurà un wine breakon diversos cellers de la Ruta del vi DO Empordà oferiran un tast dels seus vins per tal de donar a conèixer la seva oferta enoturística als participants.

Leave a Reply