Enguany la Vívid enoConference 2016 estarà centrada en un dels elements claus per ser capaços d’atraure a turistes del vi: “El redisseny de les instal·lacions i l’oferta enoturística per tal de ser més atractius per l’enoturista”.

El divendres 29 d’abril els màxims experts en enoturisme ens donaran les claus per fer més atractiva la nostra oferta enoturística i així ser capaços d’atraure a més turistes del vi al Silken Park Hotel San Jorge de la localitat de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid organitzat per la Ruta DO Empordà.

Així doncs, en aquesta nova edició es tractaran aspectes com el coneixement dels gustos i necessitats dels enoturistes, valorització i integració de recursos, creació de productes atractius; la creació d’esdeveniments enoturístics, adequació de les instal·lacions i disseny de visites i itineraris.

A l’edició d’enguany, la Vívid enoConference 2016 adopta el format “seminari-taller”, on els assistents podran aprendre no només els conceptes teòrics, sinó també interactuar directament amb els experts per trobar solucions a casos particulars del món de l’enoturisme.

El preu de la inscripció del Vívid enoConference 2016 és de 45 €/persona i 40 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà, però si t’inscrius abans del 15 d’abril, el preu de la matricula és de 40 €/persona i 35 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà.

Programa Vívid enoConference 2016

Ponents Vívid enoConference 2016

  • Edició 2015. Màxims experts en enoturisme ens donaran les claus per fer més atractiva la nostra oferta enoturística i així ser capaços d’atraure a més turistes del vi.
  • Nou format. Els assistents podran aprendre no només els conceptes teòrics, sinó també interactuar directament amb els experts per trobar solucions a casos particulars del món de l’enoturisme.

Leave a Reply