El seminari d’enoturisme de referència a Catalunya

Vívid enoConference és un seminari sobre enoturisme que es realitza anualment a la localitat baix empordanesa de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid, el festival del vi de l’Empordà. Enguany tindrà lloc el divendres 21 d’abril de 2017 al Silken Park Hotel San Jorge de Calonge-Sant Antoni.

La Vívid enoConference s’adreça a cellers i destinacions i a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn. Un públic professional com són responsables de cellers de tot Catalunya, responsables de màrqueting i comunicació d’hotels i allotjaments turístics, responsables de destinació i poblacions vinícoles, responsables d’empreses de serveis turístics al voltant de les vinyes i el vi, propietaris de restaurants i viniteques, així com assessors de comunicació turística i empreses d’organització d’esdeveniments.

Format participatiu

En el nostre tradicional format de ponència-taller aprendrem com millorar les nostres visites a través del relat per tal de narrar i explicar l’essència de la nostra empresa. Amb l’objectiu de construir el nostre propi discurs enoturístic i, sobretot, de fer les visites i les activitats més memorables.

Edició 2017

La quarta edició de la Vívid enoConference estarà centrada exclusivament en l’storytelling i la construcció del discurs enoturístic. Professionals de la comunicació, l’oratòria, la retòrica, el relat i els discurs ens descobriran les claus per a construir un discurs de marca que ens ajudi a posicionar el nostre celler o destinació des del punt de vista enoturístic.

Descarrega’t el Programa Vívid enoConference 2017