9.30h – Acreditacions

9.50h – Presentació de la Vívid enoConference 2016

PONÈNCIES-TALLERS

10h – Què busquen els enoturistes i què els hi oferim? Estem preparats per satisfer les seves demandes? Claus per garantir una experiència enoturística a les nostres instal·lacions.

lluis_tolosa

Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor. Autor de referència i divulgador de l’enoturisme.

11.15h - Com crear productes enoturístics que ens diferenciïn i atreguin més visitants i compradors.

Eduardo Serrano, director d’ESM Asociados i Winestorming. Consultoria en planificació i gestió de projectes de turisme, hosteleria i restauració.

12.25h – Pausa-cafè

12.45h – Com convertir el nostre espai en un node enoturístic i integrar els recursos turístics de l’entorn per fer més atractiva la nostra proposta.

José Antonio Donaire, professor de turisme de la Universitat de Girona. Un dels màxims experts en turisme del país.

14h – Pausa

16h – 15 errors que convé evitar en l’acollida enoturística i 15 idees d’èxit.

Pau Wagner, president de Balzac Comunicacions & Marketing, assessor en marketing vinícola i professor del Napa Valley College (Califòrnia).

17.15h –  Què ha de tenir un celler que organitzi esdeveniments i com adeqüem el nostre celler per acollir al públic MICE?

alicia estrada

Alícia Esrtada, és una de les màximes expertes en la comercialització de l’enoturisme i l’assessorament en captació de turisme d’empresa i incentius.

18.15 h – Clausura del seminari

 

 

Enguany la Vívid enoConference 2016 estarà centrada en un dels elements claus per ser capaços d’atraure a turistes del vi: “El redisseny de les instal·lacions i l’oferta enoturística per tal de ser més atractius per l’enoturista”.

El divendres 29 d’abril els màxims experts en enoturisme ens donaran les claus per fer més atractiva la nostra oferta enoturística i així ser capaços d’atraure a més turistes del vi al Silken Park Hotel San Jorge de la localitat de Calonge-Sant Antoni, en el marc del Festival Vívid organitzat per la Ruta DO Empordà.

Així doncs, en aquesta nova edició es tractaran aspectes com el coneixement dels gustos i necessitats dels enoturistes, valorització i integració de recursos, creació de productes atractius; la creació d’esdeveniments enoturístics, adequació de les instal·lacions i disseny de visites i itineraris.

A l’edició d’enguany, la Vívid enoConference 2016 adopta el format “ponència-taller”, on els assistents podran aprendre no només els conceptes teòrics, sinó també interactuar directament amb els experts per trobar solucions a casos particulars del món de l’enoturisme.

El preu de la inscripció del Vívid enoConference 2016 és de 45 €/persona i 40 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà, però si t’inscrius abans del 15 d’abril, el preu de la matricula és de 40 €/persona i 35 €/persona pels membres de la Ruta del Vi DO Empordà.